Имате мостри, аутлет или преоценени продукти в онлайн магазина си? Научете как да спечелите от това!


Интересът към преоценени продукти нараства все повече у нас. Онлайн магазините продават голяма част от мострите си за броени дни, а раздел “Аутлет” обикновено е най-посещавана страница. Но могат ли тези продукти да донесат по-голяма стойност от печалбата от продажбата им?

Mostri.bg - по-доброто решение
Mostri.bg е  нова платформа за мостри, преоценени продукти и  аутлет стоки. Сайтът  е разработен с цел да предостави алтернативно решение за продажба и реклама, както и общо пространство, в което потребителите да намерят достъпни  продукти  от всички категории.Какво  печелят онлайн магазините? 
На  Запад отдавна са разбрали за ползите от продажбата на  преоценени  продукти в отделно общо пространство. Освен по-успешни продажби дори на по-трудните за продаване  стоки, онлайн магазините печелят и цяла нова таргет група. Хората, които са си купили такива продукти от Вас е по-вероятно отново да изберат Вашия онлайн магазин в бъдеще. А ако имате и физически магазин, Mostri.bg ще ускори процеса на освобождаване на място за нови колекции.

Това не е всичко!
Mostri.bg предоставя възможност за разнообразни реклами както на платформата, така и в социалните мрежи. По този начин ще разширите аудиторията си, ще привлечете нови клиенти  и  ще подобрите цялостното си представяне на пазара.

Защо не се уверите сами?
Станете наш партньор! Научете как от тук.
Абонирайте се за бюлетина!