Стани партньор

Защо да станете наш партньор?


Mostri.bg е нова платформа, предоставяща възможност на разнообразни онлайн магазини да продават продуктите си по-успешно. Ако в онлайн магазина Ви има мостри, продукти с транспортни/козметични дефекти, продукти с нарушена опаковка и/или аутлет стоки, значи сте на правилното място! Мostri.bg е сигурен начин стоките Ви да достигнат до повече потребители и да разширите обхвата на продажбите си.

Как работи?

Mostri.bg представя продуктите Ви чрез снимка и кратко описание, а след клик върху продукт, потребителят се пренасочва към страницата на съответния продукт във Вашия онлайн магазин.

Таксуване и цени


Моделът на таксуване в mostri.bg е PPC(pay-per-click). При клик върху даден продукт на платформата, потребителят се пренасочва към съответния продукт във Вашия онлайн магазин. Цените за клик се определят според категорията и ценовия диапазон на продуктите. 

С цел да се избегнат злоупотреби, системата ни не отчита повече от един клик на продукт от един и същи потребител в рамките на 24 часа.

Всеки наш партньор има възможност да получава ежеседмичен отчет с броя и описанието на кликовете до момента.

Цената за кликове върху продукти на стойност под 2.00лв. е 0.00лв, независимо от тяхната категория!

Крайна цена за клик(лв.):


За допълнителна информация относно цени за продукти,  които не присъстват в таблицата, както и за всякакви други въпроси, ни пишете на info@mostri.bg.
 
цени за клик 220.67 KB (png) Свали

Условия

За да можете да се възползвате от нашите услуги е необходимо да имате действащ електронен магазин с налични в него мостри, продукти с транспортни/козметични дефекти/нарушена опаковка и/или аутлет стоки. 

Продукти с функционални дефекти няма да бъдат публикувани. 

Пълните условия можете да откриете в раздел "Общи условия" в края на страницата.

 

Изисквания

За да публикуваме продуктите Ви на платформата ни е необходимо единствено да попълните прикачената по-долу таблица* и да се запознаете с Общите условия.  Това е нужно, за да дадем най-точна информация на потребителите за Вашите продукти.

Попълнената таблица ни изпратете на sales@mostri.bg
Продуктите могат да бъдат публикувани на платформата в рамките на няколко работни дни след получаването на таблицата.

*Можем да качим продуктите и без попълнената таблица, като в този случай ще е необходимо да посочите кои продукти/категории от сайта Ви бихте искали да публикуваме на mostri.bg.

При нужда от съдействие, можете да се свържете с нас на info@mostri.bg  или чрез контактната форма.

 
таблица-продукти 28.77 KB (xlsx) Свали

Общи условия

В прикачения документ можете да се запознаете подробно с общите ни условия.
Общи условия 32.38 KB (docx) Свали
Абонирайте се за бюлетина!